Koret MyGospel blev stiftet i 2004, som Messiah Youngsters, af præsten i Messiaskirken. Koret har igennem sine mere end 10 år haft en lang række af fantastiske talentfulde korledere og gæste dirigenter som Claus Christensen, Nellie Ettison, kendt fra Vild med Dans, Linda Andrews og ledes nu på bedste vis af Sara Broberg, med Mads Holm Andersen som pianist, der har formået at få en fantastisk lyd ud af koret.

MyGospel har sunget med bl.a. Saybia til fredagsrock i Tivoli, til TV2’s nytårsshow, og med Teitur. MyGospel deltager hvert år i Gentofte Gospel Choir’s galla koncert på Bellevue Teatret og har her sunget med MC Clemens, Rasmus Nøhr, Magnus Vigilius, Basem, Lars Lilholt og Laura Kjærgaard.

MyGospel har også andet på paletten. Der har i en årrække været afholdt workshop med overnatning, koret har været i studie og indspille ligesom vi har modtaget undervisning i sangteknik og sceneudtryk.

Koret sætter sammenhold og socialt samvær højt, og det er vigtigt for alle, at alle føler sig velkomne og trygge – det er de bedste rammer for at udfolde sig musikalsk.

Når kormedlemmerne bliver spurgt “Hvorfor kan du lide at synge i MyGospel?” Svarer de:

“Vi har et godt fællesskab”, “Der er fed energi i sang og bevægelse”, “Fedt at møde nye mennesker”, “Man udvikler sig”, “Det er sjovt at synge sammen”, “Hver tirsdag er der kage og det er hyggeligt”, “Man får en masse nye venner”, “Man får masser af selvtillid”, “Det er sjovt at synge koncerter”

MyGospel er et børne- og ungdomsgospelkor med vægt på funky rytmik og samklang.

Vi byder alle nye som gamle medlemmer velkommen til MyGospel sæsonen 2015/2016.

Vi øver hver tirsdag kl. 16:15-17:45 i Messiaskirken.

Vi modtager rigtigt gerne input, ideer og forslag til aktiviteter og også gerne forslag til legater og sponsorater – da det vil kunne krydre korets musikalske liv.

I år deltager koret i koncert på Bellevue Teatret d. 25. oktober, samt en kæmpe julekoncert i Messiaskirken d. 6. december. Vi er igang med at planlægge en workshop med overnatning, ligesom vi formentligt skal deltage i en studieoptagelse.