Korledere

Koret har tilknyttet professionelle musikere hvilket højner kvaliteten af sangundervisningen af børnene!

cropped-sara45Sara Broberg som bl.a. er kendt fra Rolling Stones muscialen på Østre Gasværk. Sara har sunget gospel siden hun var 10 år gammel. Hun har en fantastisk stemme og er en garvet gospelsangerinde både som solist, korsanger og ikke mindst dirigent og sanglærer. Hun har dirigeret og undervist børn og voksne i flere år, både kor og solister.

 

 

Mads2

Mads Holm Andersen er en professionel gospeldirigent og -pianist, og har været det i en årrække. Han har også akkompagneret adskillige kor, undervisere og instruktører. Mads er en af landets førende gospelkorledere og -dirigenter og har erfaring indenfor gospelkorledelse og sangteknik

 

 

 

nellieNellie Ettison er dirigent og solist i Gentofte Gospel Choir. Nellie er også solist og producer udenfor koret. Startede som ung teenager og er i dag professionel sanger, sangskriver og producer indenfor jazz, pop, Rhytm’n’Blues. Nellie er stjerne på den internationale klubscene og sanger i TV2’s husorkester ’The Antonelli Orchestra’ i Vild med dans og Så det synger.

 

 

 


Skriv et svar